ALL STAR ügyességi versenyekA benevezett játékosok jelentkezhetnek az all star ügyességi versenyek valamelyikére is.  A versenyszámok a következők:

  • büntetőlövés
  • kapáslövés (2 fős csapatokban)

A kapusokat az egyes versenyszámokhoz sorsoljuk.


BÜNTETŐLÖVÉS

Az  A és B csoportból max. 15-15 játékos és 1-1 kapus vesz részt a versenyben. Mindkét térfélen párhuzamosan folyik a verseny egészen addig, amíg 4 vagy annál kevesebb játékos marad bent mindkét oldalon. Abban az esetben, ha a kapus mindenki lövését kivédi, az adott sorozatot meg kell ismételni, hogy legyen továbbjutó. Minden játékosnak sorozatonként egy kísérlete van, ha a büntetőlövés nem góllal ér véget kiesett. A döntőbe az A és B csoport 4 vagy kevesebb játékosa és a legjobb védési aránnyal rendelkező kapus kerül be (amelyik oldalon a teljes sorozat hamarabb fejeződik be). A lebonyolítás itt ugyanaz, amíg csak 1 büntetőző marad, vagy mindenki ki nem esik. Ekkor a kapusé a legjobbnak járó jutalom.


KAPÁSLÖVÉS

A 2 fős csapatok vehetnek részt, akik közül  1 passzoló és 1 lövő. A passzoló a kapu előbb az egyik, majd a másik oldalán helyezkedik el és 5-5 labdát felváltva juttat a lövőhöz, aki azt legalább 6 méterről kapásból a kapu felé üti. A 10 kísérlet  után a játékosok pozíciót cserélnek és újabb 10 kísérlet jön. A csapatok végső sorrendjét a lőtt gólok száma határozza meg.